Kekik

Locatie Nederland (Heerenveen)

Herkomst:
Gocek, Turkije. Kekik is waarschijnlijk gedumpt op de weg naar het asiel. De verzorger zag haar daar een paar dagen lopen en besloot haar naar het asiel te brengen.
Kekik is geboren in 2017 en ze is gesteriliseerd.

Kekik is een sociaal en vrolijk hondje, ze gedroeg zich bijzonder goed in de opvang. Ze is zachtaardig en houdt ervan om lekker geknuffeld te worden. Kekik ging goed om met de andere honden in het asiel. Ze is getest met katten en ze ontwijkt ze gewoon. Kekik doet het redelijk goed in de auto.

Kekik is een lieve maar nog wat onzekere hond. Voor Kekik is een stabiele omgeving met bij voorkeur een andere hond belangrijk, waar zij zich aan kan optrekken en die een voorbeeld voor haar is. Het is een hele lieve hond, die met begeleiding helemaal zal opbloeien.

Kekik verblijft in een AAI gastgezin met honden en katten.