Jessy

Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Puber (6 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Herkomst:
Jessy is geboren op straat vlakbij een slagerswinkel van een hond-vriendelijke slager die haar ouders voerde.
Jessy en haar broertjes en zusjes groeiden op vlakbij de slagerij in een hol onder de grond.
Voor de broertjes en zusjes heeft een plaatselijke dierenorganisatie tehuizen kunnen vinden maar voor Jessy lukte dat niet.
Vandaar dat AAI gevraagd werd om voor Jessy een baasje in Nederland te zoeken.
Op dit moment verblijft Jessy in een opvang in de buurt van Napels tussen andere honden.
In het begin was ze wat terughoudend naar mensen toe maar na een paar dagen vond ze die toch wel leuk en nu is ze graag in hun buurt. Ze vindt het fijn om aangehaald te worden.
Jessy is geboren op 7 mei 2018.
Ze zal naar verwachting ongeveer 20 kilo worden.

Jessy is een speelse jonge hond, ze heeft een lief karakter en is graag in het bijzijn van mensen en honden.
Ze kan in eerste instantie terughoudend zijn naar nieuwe mensen, maar als ze eenmaal kennis heeft kunnen maken is dat snel over.