Jessy

Leeftijd Puber (8 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Herkomst: Napels, Italië

Jessy is geboren op straat vlakbij een slagerij van een hond-vriendelijke slager die haar ouders voerde. Jessy en haar broertjes en zusjes groeiden op vlakbij de slagerij in een hol onder de grond. Voor de broertjes en zusjes heeft een plaatselijke dierenorganisatie tehuizen kunnen vinden maar voor Jessy lukte dat niet. Vandaar dat AAI gevraagd werd om voor Jessy een baasje in Nederland te zoeken.

Op dit moment verblijft Jessy in een opvang in de buurt van Napels tussen andere honden.

Jessy is geboren op 7 mei 2018. Ze zal naar verwachting ongeveer 20 kilo worden.

Jessy is een speelse jonge hond, ze heeft een lief karakter en is graag in het bijzijn van mensen en honden. Nu ze een tijdje in de opvang zit is ze helemaal opgebloeid, ze is een vrolijke jonge hond die graag bij je komt om te spelen en geaaid te worden. Met de honden uit de opvang kan ze het heel goed vinden en ook mensen die ze nog nooit gezien heeft treedt ze vriendelijk en open tegemoet.