Lora

Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Pup (6 maanden)
Locatie Nederland (Heerenveen)

Lora is omstreeks 1 juli geboren in de buurt van Athene. Ze is als kleine pup bij een vrijwilliger voor de deur achtergelaten, dus van haar achtergrond is verder niet veel bekend.

Lora is een een pup zoals pups horen te zijn: speels, energiek en nieuwsgierig. Ze is een pienter hondje dat snel leert en dat vriendelijk is voor iedereen en graag wordt aangehaald.
Ze wordt opgevangen in een gezin waar twee honden en twee katten aanwezig zijn. Hoewel ze het fijn vindt om af en toe met de andere honden te spelen, is ze toch vooral op mensen gericht.

Lora is nu ruim vijf maanden en weegt ongeveer 9 kilo. Ze zal een gemiddelde grootte krijgen (ca. 50 centimeter).

We zoeken voor Lora een liefdevol gezin waar tijd en aandacht is om haar verder te begeleiden.

U kunt geen aanvraag doen.