Daphne

Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Daphne is niet alleen een bijzondere hond vanwege haar vachtkleur: ze heeft ook een bijzonder zachtaardig, vriendelijk karakter. Ze houdt van iedereen. Ze is lief voor kinderen en kan goed met andere honden opschieten. Katten vindt ze vooral leuk om achteraan te gaan, maar daar zou ze wel aan kunnen wennen.

Daphne maakt graag lange wandelingen en loopt dan netjes aan de lijn. In de auto is ze rustig.

Op dit moment wordt Daphne apart van de andere honden gevoerd omdat ze geneigd is haar voedsel te verdedigen. Naar mensen en kinderen vertoont ze dit gedrag niet. Meestal gaat het verdedigen van voedsel over zodra het voor de hond duidelijk is dat er altijd voldoende is.

Daphne is gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze heeft alle bloedtesten gehad en alles was volgens de dierenarts “excellent”.