Hugo

Status Gereserveerd
Hoogte Klein (tot ca. 35 cm)
Leeftijd Pup (2 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Herkomst:

Moeder Lea, een kleine pincher mix, werd uit de auto gezet terwijl ze hoogzwanger was. Gelukkig werd dit gezien door iemand met een warm hart voor dieren en die heeft zich over haar ontfermd. Begin oktober beviel ze van 5 pupjes, 3 teefjes en 2 reutjes. Moeder Lea heeft ondertussen een tehuis gevonden in Italië en voor haar pupjes zijn we op zoek naar baasjes in Nederland. Hugo is geboren op 3 oktober 2018.

Het is een speels lief hondje die aan het begin van zijn leven staat en in liefde wordt opgevangen vanaf zijn geboorte. Buiten zijn moeder woont er nog een andere hond bij de opvang en er lopen 2 katten rond. Hugo kan eind januari naar Nederland komen.

U kunt geen aanvraag doen.