Calla

Status Geadopteerd
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (60 cm)
Locatie Nederland (Siebengewald)

Herkomst:
Kreta, Griekenland. Calla werd sterk vermagerd en bang aangetroffen bij een verlaten hotel in Malia. Haar oren zijn afgesneden. Dat gebeurt vaker bij honden omdat men gelooft dat de honden dan beter horen. Een toeriste, die een half jaar op Kreta verblijft, heeft haar meegenomen en vangt haar nu op. Ze is inmiddels 6 kilo aangekomen en weegt nu 23 kilo.

Calla is een lieve hond die zeer dankbaar is dat ze verzorgd wordt. Ze ligt graag buiten, maar vindt het ook heerlijk om op schoot te liggen en te knuffelen, hoewel ze daar een beetje te groot voor is. Calla is aanhankelijk en intelligent. Ze speelt graag met de andere honden in de opvang. Calla lijkt redelijk gewend aan verkeer, ze gaat graag mee in de auto.

We zoeken een gezin waar voldoende ruimte is voor deze grote hond en waar ze lekker kan ravotten en gek doen...

U kunt geen aanvraag doen.