Cynar

Status Gereserveerd
Ras Poedelkruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (45 50 cm)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst: Göcek, Turkije.   Cynar had een eigenaar en de mensen van het asiel zorgden er voor dat hij jaarlijks gevaccineerd en gecastreerd werd. Ook werd de hond dan geknipt. Plotseling besloot deze vrouw Ceynar naar het asiel te brengen. Ze had hem helemaal verwaarloosd en hij zat onder de vlooien en teken. Zijn vacht was er vreselijk aan toe waardoor ze gedwongen werden hem helemaal kort te scheren. Op oude foto’s zie je dan ook een armetierig kaal en mager hondje. Dat is nu wel anders.

Karakter

Ondanks zijn verleden is Ceynar een vrolijk en sociaal hondje. Hij gaat graag mee op een wandeling en loopt netjes aan de lijn. Hij doet het ook goed in een grote groep met honden. Cynar is een grappige krullenbol die graag menselijk aandacht wil hebben.

U kunt geen aanvraag doen.