Geef een hond met een verleden een toekomst!

Gouda

Status Gereserveerd
Geslacht Reu
Ras Labrador kruising
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (55 - 60 cm)
Leeftijd Volwassen (5 jaar)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)
Prijs 295,00
 Terug naar het overzicht

Informatie

Herkomst: Göcek, Turkije. Gouda is een paar jaar geleden gedumpt bij het asiel. Helaas is niets bekend over haar achtergrond.

Gouda is altijd vriendelijk tegen iedereen zowel tegen mensen die hij al lang kent als nieuwe mensen. Hij begroet de bezoekers en volgt ze om aandacht te krijgen. Hij houdt er van geaaid en geknuffeld te worden. Gouda leunt dan gezellig tegen je aan. Hij gaat goed om met andere honden zowel pups als volwassen dieren. Hij loopt  de hele dag los op het terrein samen met een aantal andere honden. Gouda is een sterke hond, die wel netjes aan de lijn kan lopen maar het liefst zelf bepaalt waar hij heen gaat. Een nieuwe baas moet voldoende kracht en overwicht hebben om hem te begeleiden en te trainen. Ook al is Gouda nog zo lief en aanhankelijk, hij moet wel weten wie de baas is. Dan is het een geweldige hond.

Op de eerste korte video is Gouda te zien samen met een andere hond. Deze hond is al geadopteerd. De andere hond Blitz staat elders onder Baasje gezocht.

Gouda doet graag mee als een van de andere honden meegenomen wordt voor een wandeling. Hij vindt dat erg fijn en gedraagt zich ook perfect.Video'sFoto's


Aanvragen

U kunt geen aanvraag doen.

 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram