Kitten Joshua

Geslacht
Hoogte
Leeftijd (8 maanden)
Locatie In buitenland (Ankara, Turkije)

Herkomst: Ankara, Turkije. Dierenbeschermers in Ankara zijn de afgelopen maanden opgeschrikt door veel gevallen van afschuwelijke dierenmishandeling van kittens en pups. Zij hebben uit alle macht geprobeerd er zo veel mogelijk te redden en van straat te halen. Stichting AAI heeft eerder bij uitzondering 2 kittens geplaatst. Broertje Joshua had een tehuis in Ankara gevonden samen met een ander kitten maar deze mensen vonden het te veel werk en hebben ze terug gebracht naar de lokale dierenbeschermster.

Karakter. Zoals hoort bij een jong kitten (kater) is Joshua nog erg speels. Hij groeit op samen met honden en andere katten. Joshua is gecastreerd.

Joshua komt op 13 april naar Nederland