Blitz

Hoogte Middel (35-55 cm) (45 50 cm)
Leeftijd Senior (8 jaar)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst: Göcek, Turkije. Arme Blitz werd gedumpt in Göcek. Er is helaas niets bekend over zijn achtergrond.

Blitz is een vriendelijke hond. Hij is heel goed met de andere honden. Aan de manier waarop hij reageert en de blik in zijn ogen kun je zien, dat hij ooit een baas heeft gehad. Hij mist het contact met een mens. Blitz is een zachtaardige en rustige hond. Hij loopt keurig aan de lijn. Hij is al wat op leeftijd en wij hopen dat hij nog een aantal jaren bij een liefhebbende familie mag wonen. Hij verdient het.

In de video's is ook Gouda te zien (zie elders bij Baasje gezocht). Hij doet graag mee als een van de honden uit wandelen gaat.