Giggles

Hoogte Middel (35-55 cm) (45 50 cm)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst: Göcek, Turkije.  Giggles is gevonden onder een struik in het dorp. Ze was duidelijk achtergelaten en was verschrikkelijk mager. Ze overleefde op stukken brood, die ze af en toe van de dorpelingen kreeg. Ze is meteen naar het asiel gebracht waar ze alle zorg kreeg, die ze nodig had.

Karakter

Giggles is een lieve hond en altijd blij als er mensen in het asiel komen. Ze loopt aan de lijn maar trekt nog wel af en toe. Dit zal waarschijnlijk verbeteren als er een vaste routine is voor de dagelijkse uitlaat wandelingen. Ze is een actieve hond, die graag haar neus achterna gaat. Ze is heel aanhankelijk en gaat goed om met de andere honden in het asiel. Het zou voor haar ideaal zijn als ze geadopteerd wordt door mensen met veel ruimte waar ze op haar gemak kan rondstruinen en snuffelen.