Zena

Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Achtergrond
Zena werd door haar baasje verwaarloosd op het Griekse eiland Kefalonia. Dierenbeschermers hebben haar daar weggehaald en naar een opvang gebracht. Zo is Zena terecht gekomen bij een Engels echtpaar die op het eiland een hondenopvang aan huis heeft.

Karakter
Zena is een ontzettend lieve hond die heel dankbaar is. Een dierenbeschermer heeft haar onlangs meegenomen naar de stad waar ze goed aan de lijn liep. Ze was dan wel niet gewend om in een auto te klimmen, maar ze paste zich geweldig goed aan. Ze is het hele uitstapje niet gestopt met kwispelen. Zena is een makkelijke en rustige hond die zich graag door iedereen laat aaien. Ze reageert ook goed op andere honden. Ze zal een geweldige gezinshond worden.