Sara

Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Puber
Locatie Nederland (Heerenveen)

Craiova, Roemenië. Een aantal pups, waaronder Sara, is met hun moeder gevonden in januari 2018. Een dierenliefhebster heeft ze na een paar dagen opgehaald en in haar tuin ondergebracht. Helaas werd de moederhond na een paar dagen dood in de tuin gevonden; ze is waarschijnlijk vergiftigd. Gelukkig was er daar ook een net gevonden teefje dat de pupjes liefdevol onder haar hoede heeft genomen. Sara is op 7 juli naar Nederland gekomen en wordt opgevangen in een gastgezin in Heerenveen, bij andere honden.

Sara is nu 7 maanden oud en erg speels en vrolijk. Uiteraard zal ze nog verder groeien en wordt naar verwachting een middelgroot hondje. Sara zoekt een baasje die het leuk vindt om een puber verder op te voeden.

Sara is gesteriliseerd.