Brouzer

Leeftijd Volwassen (3,5 jaar)
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Als Brouzer je nog niet kent is hij terughoudend, maar zodra hij merkt dat hij niets te vrezen heeft wordt hij erg aanhankelijk. Hij is naar iedereen vriendelijk, maar blaft soms naar mannen die hij niet vertrouwt bijvoorbeeld omdat ze met een stok lopen of veel lawaai maken.
Hij kan het goed vinden met andere honden en met katten.

Ondanks dat Brouzer maar een kleine hond is, heeft hij heel veel behoefte aan beweging. Hij houdt van lange wandelingen en trekt daarbij nog erg aan de lijn en kan in de haast vooruit te komen zelfs op zijn achterpoten gaan lopen. Omdat hij de neiging heeft te ontsnappen zal hij niet los kunnen lopen.
Door zijn snelheid en de neiging weg te lopen is hij niet geschikt voor oudere mensen.

Brouzer leeft momenteel bij een opvanggezin in Athene. Hij is zindelijk, mits hij regelmatig wordt uitgelaten.

Hij is gevaccineerd, gecastreerd en is door de dierenarts gezond verklaard.