Emma

Locatie In buitenland (Griekenland)

Herkomst:
Emma is in 2017 gered door een dierenbeschermer. Zij zat samen met nog een hond aan een ketting. De honden waren broodmager en nogal angstig.
De dierenbeschermer heeft Emma opgevangen. Omdat hij gaat verhuizen kan hij Emma niet meer opvangen en moet Emma met spoed weg.

Emma is een hond met een zacht karakter. Ze kijkt in het begin even de kat uit de boom, maar als je rustig gaat zitten komt ze naar je toe en krijg je al snel een lik.
Emma reageert heel goed op andere honden. Hoewel we niet weten hoe ze op katten reageert, denkt men dat dat geen probleem zal zijn.
Emma kan mee in de auto hoewel ze dat niet leuk vindt. Ze voelt zich opgesloten. Ze geeft niet over in de auto.
Hoewel Emma geen actieve hond is vindt ze het wel leuk om een wandeling te maken.