Bijou

Leeftijd Senior (9 jaar)
Locatie Nederland (Hellevoetsluis)

Herkomst:

Athene, Griekenland. Bijou werd in 2010 als jong hondje aangetroffen op straat en naar een gastgezin gebracht, waar zij werd opgevangen.

In 2011 is Bijou geadopteerd door een echtpaar in Nederland als gezelschap voor hun Turkse AAI hondje Ratatu (ook op de website).
Beide hondjes zijn alle jaren liefdevol door hun baasjes verzorgd, maar helaas is het bazinnetje onlangs overleden. Omdat het baasje vanwege zijn drukke baan veel van huis is, zijn de hondjes te lang alleen. Buren klagen dat zij last hebben van het geblaf. Het baasje ziet geen andere mogelijkheid, hoe verdrietig ook, dan om beide hondjes terug te geven aan AAI.

Bijou is een lieve, aanhankelijke hond. Ze is rustig in huis en gaat graag mee voor een wandeling.
Bijou is zindelijk en gewend aan katten.