Bobo

Ras Berghond kruising
Leeftijd Volwassen (2,5 jaar)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Herkomst:
Bobo zat voor het hek van de tuin van een dierenbeschermer. Ze gaf hem eten en water, maar toen hij niet weg bleek te gaan liet zijn hem in de tuin, waar hij sindsdien verblijft.
Hij is een mix berghond en is waarschijnlijk achter gelaten door een herder.

Bobo is een vrolijke, vriendelijke allemansvriend die ook heel goed met andere honden kan vinden.

Bobo is een heel actieve hond en heeft een ruime tuin nodig. Hij is graag buiten, maar moet wel een plekje in huis hebben en deel van het gezin zijn.
We weten niet hoe hij in huis met katten is, maar in zijn kennel in de opvang reageert hij niet op katten die langs lopen. Het is dus waarschijnlijk dat hij met begeleiding wel met katten kan samenleven.

Hij is ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd en weegt ongeveer dertig kilo.

We zoeken voor hem een familie met veel ruimte en tijd.