Frodo

Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (60 cm)
Locatie Nederland (Heerhugowaard)

In het late najaar van 2012 had de moeder van Frodo de vuilnisbelt uitverkoren om haar 9 pups, waaronder Frodo, op de wereld te brengen. Medewerkers daar brachten Sina ( AAI-contactpersoon) op de hoogte van de gezinsuitbreiding, waarna moeder en pups werden ondergebracht in het Göcek-asiel.

In de zomer van 2013 is Frodo in Nederland geadopteerd. Vanwege een verhuizing naar een klein appartement heeft zijn bazinnetje AAI onlangs benaderd om voor Frodo een nieuw baasje te zoeken.

Frodo is een lieve hond met een stabiel karakter.

In huis is hij rustig en ligt graag in zijn mand te dagdromen.

Tijdens de dagelijkse wandelingen loopt hij los van de lijn en luistert goed wanneer hij geroepen wordt.

Frodo is vriendelijk naar kinderen.

Frodo verblijft bij een gastgezin waar nog een andere hond en 2 poezen woonachtig zijn.