Güllü

Hoogte Middel (35-55 cm) (40 - 45 cm)
Locatie Nederland ( Heerhugowaard)

Herkomst
Göcek, Turkije. Güllü is zwervend gevonden in de straten van Er is niets bekend over haar achtergrond.

Karakter
Als Güllü met een woord omschreven zou moeten worden dan is dat blij. Ze is altijd blij: met mensen, honden, spelen, wandelen... Alles is geweldig leuk voor haar. Toen ze voor het eerst in de opvang kwam, maakte ze het zichzelf meteen gemakkelijk. Ze heeft veel zelfvertrouwen voor zo'n klein hondje. Het is een beetje de mentaliteit van een grote hond in een klein lijfje. Güllü is een bijzonder hondje en de familie die haar adopteert zal aanbeden en vermaakt worden. Güllü wordt van harte aanbevolen voor adoptie.

Opmerking
De laatste foto is van Güllü als jonge pup.