Kirk

Status Gereserveerd
Leeftijd Pup (4 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Kirk is, toen hij nog maar een paar weken oud was, samen met zeven broertjes en zusjes gevonden. Ze waren achtergelaten in een container. Nadat ze naar een particulier asieltje waren gebracht, bleken ze allemaal Parvo te hebben. Ze zijn direct behandeld, maar helaas kwam de hulp voor twee hondjes te laat.

Kirk is een lieve, speelse hond. Hij is een beetje verlegen, maar ook af en toe gewoon een ondeugende pup.

We zoeken voor Kirk hondenliefhebbers die tijd en geduld hebben om hem liefdevol te begeleiden en hem de stabiele situatie te geven die hij nodig heeft.

Kirk is begin februari 2020 geboren en weegt op dit moment ongeveer 10 kilo. Hij is gevaccineerd en gechipt en kan ongeveer eind juni naar Nederland komen.

U kunt geen aanvraag doen.