Harry

Status Gereserveerd
Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Harry is als puppy gevonden op het Griekse eiland Kefalonia. Hij werd door een dierenbeschermer naar de opvang van Madeline gebracht, waar hij inmiddels al weer een hele tijd verblijft.

Harry is een heel lief, vrolijk, speels baasje. Hij vindt het heerlijk om met de andere honden te spelen in de grote tuin. Hij kan het goed vinden met iedereen. Hij reageert ook goed op katten.

We zoeken een baas voor hem die ervaring heeft met honden. Het is belangrijk dat er veel gewandeld wordt met hem, zodat hij zijn energie kwijt kan. We willen hem bij voorkeur plaatsen in een huis met een tuin. Omdat hij veel energie heeft willen wij hem liever niet bij kleine kinderen plaatsen.

Harry is gecastreerd en weegt 18 kg.

U kunt geen aanvraag doen.