Popcorn

Locatie In buitenland (Boekarest, Roemenië)
Prijs € 325.00

Achergrond:

Popcorn werd alleen op straat gevonden door een dierenbeschermster. Hij zag er uitgehongerd uit en omdat zij niets anders bij zich had dan wat popcorn, gaf ze dat aan hem. Tot haar verbazing at hij alles op. Zij heeft hem meegenomen en in het asiel wacht Popcorn nu op een baasje dat hem een veilig thuis wil geven.

Popcorn heeft een kort staartje; dit is genetisch bepaald en komt vaak voor bij honden uit Roemenië. Popcorn weegt 20 kg.

Popcorn is een lieve hond. Hij is sociaal, houdt van mensen en andere honden. Ook met katten gaat hij goed om. Het is een levenslustige en vrolijke hond. Omdat hij nog jong is, moet hij nog wel de commando’s leren. Ook het lopen aan de lijn is hij nog niet gewend. Maar Popcorn is enthousiast en leert snel.