Chloe

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (momenteel 35 cm)
Leeftijd Pup (4 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Eind mei kreeg een zwerfhond in een klein dorp ten zuiden van Napels zeven pups. Een vriendelijke vrouw bracht voer en water, maar de buurtbewoners wilden de honden weg hebben. Een paar dierenbeschermers hebben de moederhond en haar puppies in veiligheid gebracht bij een liefdevol opvanggezin.

Chloe is een leuke, speelse ongecompliceerde pup. Ze is graag bij mensen en vraagt aandacht.

We zoeken voor deze pup een lieve familie die over voldoende tijd, geduld en liefde beschikt om Chloe te begeleiden. Ze zou heel goed in een gezin met kinderen passen, maar dat is niet noodzakelijk.

Chloe is geboren omstreeks eind mei en weegt op dit moment ongeveer 10 kilo. De verwachting is dat ze bij volwassenheid ongeveer 45-50 cm hoog zal zijn. Ze heeft alle benodigde vaccinaties gehad en is gechipt.

U kunt geen aanvraag doen.