Patti

Status Geadopteerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (45-50 cm)
Locatie Nederland (Hellevoetsluis)

Patti werd als puppy met haar twee broertjes, een zusje en haar moeder gevonden en naar de opvang gebracht.
De broertjes zijn in Duitsland geplaatst.

Patti is een lieve hond. Ze past zich goed aan in het opvanggezin en geniet van haar leven. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden.

Patti speelt graag met andere honden. Ze begint wel een echte puber te worden, als ze iets niet mag kijkt ze je echt zo aan van ik wist het.
Bij onbekende mensen is ze even wat afwachtend, maar als ze het vertrouwt dan laat ze zich snel aanhalen. Bij mensen die zij kent zwiept ze niet alleen met haar staart, maar met haar hele lichaam. Ze lijkt dan te dansen.

Zij slaapt de nachten goed door en begroet je in de ochtend heel enthousiast.

Samen met de andere honden kan ze wel een korte tijd alleen thuis blijven.

Patti houdt van wandelen. Ze vindt het leuk dingen te ontdekken. Het strand vindt zij enig, dan gaat ze rondjes rennen van blijdschap.

Patti zou het zeker leuk vinden als er een andere hond aanwezig is bij haar nieuwe gezin. Ze kan wel als enige hond, maar dan moet ze wel regelmatig contact hebben met andere honden.

Patti houdt afstand van drukkere kleine kinderen, dus we willen haar liever plaatsen in een situatie waar oudere of geen kinderen aanwezig zijn.

U kunt geen aanvraag doen.