Alice

Status Geadopteerd
Locatie Nederland (Almere)
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Alice werd zwervend op straat aangetroffen: angstig en hongerig. Aanvankelijk was ze bang voor mensen, maar nadat ze een paar dagen bij een opvanggezin in huis was realiseerde ze zich dat deze mensen vriendelijk waren en goed voor haar zorgden.

Ze is een vrolijk, aanhankelijk hondje dat het met iedereen goed kan vinden. Ze kan ook goed opschieten met andere honden en met katten.

Alice heeft geleerd in een huis te leven. In het opvanggezin slaapt ze ‘s nachts in een bench. Ze is zindelijk.

Buiten kan ze nog wel schrikken van harde geluiden en heeft dan de veiligheid van haar verzorger nodig die haar geruststelt.

We zoeken voor Alice een gezin zonder heel jonge kinderen.

Alice weegt ongeveer 15 kilo. Ze is gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd en heeft alle bloedtesten gehad.

U kunt geen aanvraag doen.