Luna

Locatie Nederland (Eibergen)

Herkomst:
Göcek, Turkije. Luna liep als jong hondje met een mevrouw mee die haar eigen hond in Göcek aan het uitlaten was. Ze bleef de vrouw volgen en belandde zo voor haar huis. Na verloop van tijd werd Luna ondergebracht in het Göcek-asiel.

In de herfst van 2012, Luna was toen bijna 1 jaar oud, werd zij geadopteerd door een echtpaar in Nederland, waar Luna tot op heden met veel plezier heeft gewoond en goed verzorgd is.
Haar baasjes hebben echter onlangs AAI benaderd om een nieuw thuis voor Luna te helpen zoeken.
Zij emigreren over enige tijd naar het buitenland en Luna kan helaas niet mee.

Luna is een lieve aanhankelijke hond, ze is rustig in huis en luistert goed.
Buiten wil ze nog wel eens haar neusje achterna gaan, ze beschikt over enig jachtinstinct.
Luna is lief voor kinderen, sociaal met soortgenoten en gaat graag mee voor een autoritje.
Luna kan prima een tijdje alleen thuis zijn, maar is dit wel gewend in het gezelschap van een andere hond.

Bijzonderheden:
In mei dit jaar heeft Luna een operatie ondergaan, er is een kristal uit de urineblaas verwijderd.
Luna is goed van deze operatie hersteld, ze krijgt nu speciaal aangepast voer, nl. nier-dieet.