Kitten Jelle

Geslacht
Hoogte
Leeftijd (5 maanden)
Locatie In buitenland (Ankara, Turkije)

Herkomst: Ankara, Turkije. Dierenbeschermers in Ankara zijn de afgelopen maanden opgeschrikt door veel gevallen van afschuwelijke dierenmishandeling van kittens en pups. Zij hebben uit alle macht geprobeerd er zo veel mogelijk te redden en van straat te halen. Stichting AAI heeft eerder bij uitzondering 2 kitten geplaatst. Voor twee kittens was een tehuis in Ankara gevonden maar deze mensen vonden het te veel werk en hebben ze terug gebracht naar de lokale dierenbeschermster.

Karakter. Zoals hoort bij een jong kitten (kater) is Jelle nog erg speels. Hij groeit op samen met honden en andere katten. Hij is medio september 2018 geboren en nog niet gecastreerd.
Jelle komt op 13 april naar Nederland.

U kunt geen aanvraag doen.