Alice

Status Geadopteerd
Hoogte Klein (tot ca. 35 cm)
Leeftijd Pup (4 maanden)
Locatie Nederland (Heerenveen)

Amy en Alice zijn door bergbeklimmers gevonden in de bergen op het Griekse eiland Kefalonia. Ze waren daar gedumpt toen ze nog maar 4 weken oud waren. Een van de drie puppies leefde helaas al niet meer. De bergbeklimmers hebben de twee puppies die nog in leven waren naar een Engelse dierenbeschermer gebracht voor in de opvang.

Op 19 juli zijn de zusjes Alice en Amy naar Nederland overgekomen en is Amy geadopteerd.

Alice verblijft bij een gastgezin waar zij het reuze naar haar zin heeft; ze kan het goed vinden met de aanwezige honden en poezen, het konijn vindt ze interessant.

Alice is een vriendelijke, blijmoedige pup. Ze is nagenoeg zindelijk en loopt al netjes aan de riem.

Alice gaat graag mee voor een autoritje. Blaffende honden die ze niet kent, vindt ze nog spannend.

Volgens de dierenarts zal ze niet groot worden, omdat ze korte pootjes heeft.

U kunt geen aanvraag doen.