Alice

Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Pup (3 maanden)
Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Amy en Alice zijn door bergbeklimmers gevonden in de bergen op het Griekse eiland Kefalonia. Ze waren daar gedumpt toen ze nog maar 4 weken oud waren. Een van de drie puppies leefde helaas al niet meer. De bergbeklimmers hebben de twee puppies die nog in leven waren naar een Engelse dierenbeschermer gebracht voor in de opvang.

Amy en Alice hebben het goed naar hun zin in de opvang. Ze rennen vrolijk rond tussen de andere honden en de katten in de opvang. Volgens de dierenarts zullen ze niet groot worden omdat ze korte pootjes hebben. Amy en Alice zijn lieve, speelse, vrolijke puppies. Ze vinden het heerlijk geknuffeld te worden. Ze reageren heel goed op mensen, honden en katten.