Toby

Hoogte (45-50 cm)
Locatie Nederland (Nederhorst den Berg)
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Toby werd samen met zijn zusje en broertje gevonden op straat, de hondjes waren toen nog pups. Zij zijn in de opvang opgegroeid.

Toby werd geadopteerd door een gezin in Nederland, waar hij het naar zijn zin had. Hij was echter nogal onzeker naar bezoek. Omdat er regelmatig ook kinderen langskwamen hebben zijn baasjes AAI benaderd met de vraag om voor Toby op zoek te gaan naar een ander fijn thuis.

Toby is een slimme, leergierige en speelse hond. Hij is dol op spelen met takken, ballen maar ook met soortgenoten kan hij goed overweg. Toby is voor zijn familie een aanhankelijke en goed opgevoede hond. Tijdens de dagelijkse wandelingen in de natuur kan Toby los van de lijn, hij luistert goed.

Wij zoeken een sportief baasje, met liefst al een andere hond waar Toby heerlijk mee kan spelen. Wandelen vindt hij leuk.

We denken dat Toby het beste kan worden geplaatst in een rustig gezin zonder jonge kinderen.