Aisha

Status Geadopteerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (45-50 cm)
Leeftijd Pup (6 maanden)
Locatie Nederland

Eind mei kreeg een zwerfhond in een klein dorp ten zuiden van Napels zeven pups. Een vriendelijke vrouw bracht voer en water, maar de buurtbewoners wilden de honden weg hebben. Een paar dierenbeschermers hebben de moederhond en haar puppies in veiligheid gebracht bij een liefdevol opvanggezin. Sinds een paar dagen is Aisha in Nederland in een opvanggezin waar ze leert een huishond te zijn.

Aisha is een leuke, speelse ongecompliceerde pup. Ze is graag bij mensen en vraagt aandacht.

We zoeken voor deze pup een lieve familie die over voldoende tijd, geduld en liefde beschikt om haar te begeleiden. Ze zou heel goed in een gezin met kinderen passen, maar dat is niet noodzakelijk.

Aisha is geboren omstreeks 1 juni en weegt op dit moment ongeveer 12 kilo. De verwachting is dat ze bij volwassenheid ongeveer 45—50 cm hoog zal zijn. Ze heeft alle benodigde vaccinaties gehad en is gechipt.

In het opvanggezin toont Aisha zich een snelle leerling.

U kunt geen aanvraag doen.