Safak

Hoogte Middel (35-55 cm)
Locatie In buitenland (Göcek, Turkije)

Herkomst:
Safak is geboren in 2009. Hij is opgegroeid op straat en leefde in de buurt van de kustwacht van Göcek. Helaas werd Safak steeds door de kustwacht weggejaagd, met als gevolg dat Safak agressief werd naar uniformen. De vrijwilligers hebben Safak kunnen vangen en meegenomen naar het asiel in 2010.

Safak bleek wel vertrouwen te hebben in mensen die hem rustig benaderen en verzorgen. Hij kwam in aanmerking voor adoptie maar jammer genoeg is dit niet gelukt. Nu Safak een oudere en zelfstandige hond is, zal hij naar alle waarschijnlijkheid niet meer kunnen wennen aan een huiselijk leven en blijft hij in het asiel.