Bikie

Status Financieel geadopteerd!
Hoogte
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst
Göcek, Turkije. Bikie is in april 2011 in een dorpje in de buurt van Göcek geboren. De eigenaar behield het reutje uit het nest en de 3 teefjes werden aan het asiel afgestaan. Haar zusjes hebben een nieuw baasje gevonden maar helaas voor Bikie, is dit bij haar niet gelukt.

Karakter
Bikie kan het in het asiel goed met de andere honden vinden. Bikie kent een privilege; ze mag met een tweetal andere honden los voor het asiel rondlopen en loopt daarbij niet weg. Vandaar ook dat Bikie wel eens als ‘model’ figureert op foto’s van de andere honden.  Bikie is een heel angstige hond geworden, is de kans op adoptie voor haar heel klein. Het zou daarom zo mooi zijn als er iemand is die Bikie financieel wil ondersteunen omdat haar toekomst in het asiel in Göcek lijkt te liggen.