Vrijwilliger Communicatie

Datum : 30-05-2018

Vrijwilliger en/of bestuurslid Communicatie Internet/Social Media gevraagd!
Stichting AAI hecht aan een goede en actuele communicatie via internet/social media, die de werkzaamheden van stichting AAI ondersteunt. Wij zoeken iemand met goede redactionele vaardigheden en affiniteit met de doelstelling van stichting AAI, die een bijdrage wil leveren op het terrein van communicatie via internet/social media. Je bent samen met het bestuur verantwoordelijk voor de content en het onderhoud van verschillende communicatie uitingen. Het betreft de website, social media en de Nieuwsbrief. Kennis van en ervaring met social media is vereist. Tijdsbeslag enkele uren per week (wisselt).

Graag reageren naar info@stichtingaai.nl