Geef een hond met een verleden een toekomst!

Links  

AAI op Facebook
Stichting AAI is ook te vinden op Facebook.
Göcek
Stichting AAI plaatst al vele jaren honden uit deze opvang in Nederland. 
  Stichting Verhuisdieren
Verhuisdieren bemiddelt bij het herplaatsen en adopteren van een huisdier.

Stichting Dierennood
Stichting Dierennood komt op voor zwerfdieren in ernstige nood buiten Nederland en bemiddelt bij vrijwilligerswerk in asielen in het buitenland.
Stray Assist in Goa, India
De opvang van de dierenbeschermster en AAI-contactpersoon in Goa, India.
Spicy Stories Save Lives
Katerina Lorenzatos Makris is een Grieks/Amerikaanse journaliste en dierenbeschermster. Zij heeft een website opgezet gericht op dieren en hun dierenwelzijn. Katerina schrijft daarvoor op grappige wijze verhalen waarin dieren het middelpunt zijn: de 'spicy stories'. Een deel van de opbrengsten die zij daarvoor ontvangt doneert zij aan dierenhulporganisaties, waaronder AAI! Meer hierover leest u in de rubriek nieuws op haar website in het berichtje van 14 februari 2013.
Tierhilfe La Palma
De opvang van dierenbeschermster en AAI-contactpersoon Uschi Arnold op La Palma, Canarische eilanden.
Actie Zwerfhonden
Stichting ActieZwerfhonden probeert het lot van de zwerfhonden in Turkije te verbeteren.

Sophia-Vereeniging
De Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren is een dierenorganisatie die dierenleed al bestrijdt sinds 1867. Niet pas als het kwaad is geschied, maar preventief door voorlichting te geven over het natuurlijke gedrag, de aanschaf, de opvoeding en de verzorging van huisdieren. Want hoe goed hun bedoelingen ook zijn, veel eigenaren zijn zich nauwelijks bewust van de natuurlijke behoeften van hun dier. En dan gaat het fout: dieren worden behandeld alsof het mensen zijn, ze krijgen verkeerde voeding, hebben lichamelijke klachten, verpieteren eenzaam in een hokje of ze gaan van ellende afwijkend gedrag vertonen.
Dierenasiels.com
De website voor Nederlandse asielen.
Actief met je hond
Betrap je jezelf er ook op? De dagelijkse rondjes met je hond zijn een routine geworden. Zou het niet leuker zijn om deze wandeling eens op te vrolijken met onverwachte oefeningen en spelletjes met je hond. Je zult zien, dat je hond ineens alerter wordt op jou en de wandeling wordt echt een bezigheid van hond en baasje samen! Dus doe Actief met je hond!
Stop honden- en kattenbont
Veel mensen denken nog dat ze nepbont kopen of dragen, maar de gruwelijke werkelijkheid is vaak anders!
Animal Alert voor vermiste dieren
Na Amber Alert (om vermiste kinderen op te sporen) is er nu ook Animal Alert om vermiste huisdieren terug te vinden. Na een melding gaan vrijwilligers en dierenorganisaties actief op zoek naar vermiste honden en katten. Vrijwilligers in het postcodegebied waar de hond of kat is verdwenen worden via sms of e-mail geattendeerd op de verdwijning. Ook worden sms'jes verstuurd naar dierenartspraktijken in de omgeving waar het dier vermist wordt en vindt vermelding plaats op diverse dierensites.
  Dieren-ziektekostenverzekering
Wij raden iedereen aan de hond te laten verzekeren, vroeg of laat bent u blij dat u het hebt gedaan! Op deze website vindt u verschillende verzekeringen. 
Databank gezelschapsdieren
Alle informatie over de chipregistratie en tevens de mogelijkheid om uw dier on-line te laten registreren. Voor AAI-honden is de chipregistratie uiteraard verplicht maar vergeet ook niet om bij een verhuizing uw nieuwe adres door te geven aan de NDG (en aan AAI).
Animal Foundation Platform
Een onafhankelijk platform voor alle 106 stichtingen die zich inzetten voor zwerfhonden en zwerfkatten in het buitenland, gevestigd in Nederland. Zij doen dit door het opzetten van activiteiten, het geven van educatie, uitvoeren van neutralisatieprojecten (sterilisatie en castratie) en het emigreren van honden naar andere landen.

Shyndetin
Homeopathie en Bach bloesemtherapie voor dieren.


ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram