Kelly

Leeftijd Volwassen (2,5 jaar)
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Kelly is een heel lieve hond die naar iedereen vriendelijk is. Ze houdt er van met andere honden te spelen en is ook vriendelijk naar katten. Ze loopt goed aan de lijn.

Kelly leeft in het asiel en is daardoor nog niet helemaal zindelijk. De ervaring is dat vrijwel alle honden binnen een paar dagen door hebben dat het de bedoeling is dat ze hun behoefte buiten doen.
In de auto vervoerd worden vindt ze niet prettig en wordt ze wat ziek, maar dat gaat meestal snel over wanneer de ritjes niet alleen maar naar de dierenarts gaan, maar ook naar een prettige bestemming (b.v. losloopgebied, strand o.i.d.)

Kelly is geboren omstreeks juni 2016, weegt 19 kilo en is 54 centimeter hoog. Ze is gevaccineerd en gesteriliseerd. Onlangs heeft ze alle bloedtesten gehad en die waren allemaal negatief.