Yin Yang

Leeftijd Puber (9 maanden)
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Herkomst:
Yin Yang is als kleine pup in een buitenwijk van Athene gevonden. Hij had zich verstopt onder een auto waar hij verward naar de drukte om hem heen zat te kijken. Toen zijn redders hem riepen kwam hij kwispelstaartend tevoorschijn. Zij hebben hem naar een opvanggezin gebracht en toen hij wat ouder was, is hij overgebracht naar het asiel.

Yin Yang is een vriendelijke, vrolijke hond. Hij is sociaal naar volwassenen, kinderen en andere honden. Het is een intelligente hond die snel leert.
Yin Yang en katten is niet zo’n goed idee.

Door het verblijf in het asiel is hij nog niet helemaal zindelijk, maar daar wordt hard aan gewerkt door de vrijwilligers.

Yin Yang is nog niet gecastreerd: daar is hij nog te jong voor. Hij is geboren in februari 2017 en weegt ca. 30 kilo.