Levis

Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst: Göcek, Turkije. Levis werd gedumpt bij een woning in de buurt van het asiel. Er is niets bekend over zijn achtergrond.

Karakter.

Levis is een vriendelijke en zachtaardige hond. Hij komt altijd aangerend als er bezoekers zijn. Hij is gek op aandacht. Levis gaat goed om met de andere honden en speelt graag met ze. Hij is slim en leert snel. Hij lijkt een grote hond op de foto’s maar het is in werkelijkheid een middenmaatje. Hij loopt netjes aan de lijn en blijft vrolijk naast zijn begeleider lopen. Hij houdt van knuffels en menselijke aandacht. Levis is heel relaxt.
Levis verdient echt een plek waar hij zich thuis kan voelen en zal een ideale huisgenoot zijn.

Levis heeft naar verhouding grote oren, die soms overeind staan en soms hangen.