Othello

Ras Setterkruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (50-55 cm)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Herkomst:
Othello werd gedumpt op een plek waar vaker honden worden achtergelaten. Hij verbleef aan de rand van het dorp samen met een paar andere zwerfhonden. Buurtbewoners brachten de honden voer en water.
Op een dag is Othello aangereden en heeft daarbij een poot gebroken. Hij werd opgenomen in de dierenkliniek tot de poot was genezen en is daarna naar een particulier asieltje gebracht.

Othello is een echte setter: vriendelijk, zachtaardig en een echte gentleman. Hij is lief voor kinderen, volwassenen en andere honden.

Hij is gecastreerd, heeft alle benodigde vaccinaties gehad en is negatief getest op Leismaniose

Video: plak deze link in uw browser