Phoebus

Status Gereserveerd
Ras Golden Retriever kruising
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Herkomst:
Phoebus is door mensen in een park gevonden waar hij was vastgebonden aan een boom. Zij hebben hem naar de dierenarts gebracht en van daaruit is hij naar het asiel gebracht.

Phoebus heeft een prettig karakter: hij is vriendelijk en dol op mensen. Met de meeste andere honden kan hij goed opschieten, maar is niet dol op grote reuen. Naar katten blaft hij, maar heeft niet de intentie ze kwaad te doen.

In het asiel wordt hij drie keer per dag uitgelaten en dan loopt hij keurig aan de lijn. Hij krijgt dagelijks lichte training en geeft daarbij blijk van een hoge intelligentie: hij begrijpt snel wat er wordt bedoeld en volgt de simpele commando's al goed op.

Hij doet zijn behoefte tijdens de wandelingen en houdt zijn kennel schoon. En hij is rustig in de auto. Dat geeft aan dat hij hiervoor bij mensen in huis heeft gewoond.
Hij is waarschijnlijk een kruising tussen een Labrador of Golden retriever en een Husky.

Phoebus is geboren omstreeks juni 2018. Hij is dus nog een erg jonge hond met heel veel energie.
We zoeken voor hem een actieve familie die veel tijd met hem door kan brengen en kan voorzien in zijn behoefte aan beweging.

Hij weegt ongeveer 25 kg, is gevaccineerd, gecastreerd en door de dierenarts gezond verklaard.

U kunt geen aanvraag doen.