Dorothy

Ras Terrier kruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (35-40 cm)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Dorothy is gevonden bij een drukke verkeersweg. Ze heeft wonder boven wonder een paar maanden kunnen overleven, mede dankzij een slager die daar een oud huis heeft waar hij een paar zwerfhonden laat slapen en eenmaal per dag eten kwam brengen.

Dorothy is een speelse jonge hond met veel energie. Ze speelt graag met andere honden, maar heeft ook graag contact met mensen. Ze heeft nog niet veel geleerd, maar ze is slim en dus goed leerbaar.
Alleen zijn vindt ze nog moeilijk; dat moet worden opgebouwd.

Dorothy wil graag een lieve familie waar ze haar genegenheid aan kan tonen en waar ze aandacht, knuffels en liefde van krijgt.

Ze is geboren in eind 2018. Ze is gesteriliseerd en heeft alle benodigde vaccinaties gehad. Ze is gechipt en getest op leishmaniose. Ze weegt ongeveer 8 kilo.