Joshua

Status Gereserveerd
Ras Labrador kruising
Locatie In buitenland

Deze lieve hond werd in een dorp achtergelaten. Aan zijn vacht was te zien dat hij een halsband had gedragen, dus mogelijk heeft hij ook langere tijd in een huis gewoond.
In het dorp zocht hij voortdurend naar eten, maar werd steeds weggejaagd en soms zelfs geslagen. Een dierenvriend heeft Joshua gered en naar een particulier asieltje gebracht.

Joshua is bijzonder onderdanig en vriendelijk naar mensen. Hij reageert neutraal op andere honden. Katten vindt hij spannend, maar hij vertoont geen spoor van agressie.

Joshua wordt vanaf 10 februari opgenomen in een opvanggezin in de plaats van herkomst, waar zijn gedrag verder kan worden bekeken.

We zoeken voor Joshua hondenliefhebbers die tijd en geduld hebben om hem liefdevol te begeleiden en hem de stabiele situatie te geven die hij nodig heeft.

Joshua weegt op dit moment ongeveer 23 kilo. Hij is gevaccineerd en gechipt en wordt voordat hij naar Nederland komt gecastreerd.
Bloedtesten hebben uitgewezen dat hij geen ziektes onder de leden heeft.

U kunt geen aanvraag doen.