Locatie Nederland (Hellevoetsluis)

Onze contactpersoon heeft Lara en haar broertje uit het grote asiel gehaald, omdat daar door een storm veel kennels waren vernield. Ze heeft haar meegenomen naar haar kleine opvang.

Lara verblijft nu in een gastgezin in Nederland waar een andere hond aanwezig is.

Lara is een lieve rustige hond. Ze is gek op mensen. Ze vindt het soms wel een beetje eng om tussen een grotere groep honden in de tuin te lopen. Met de wat oudere honden speelt ze graag, die zijn wat rustiger...

Lara reageert goed op katten en is gesteriliseerd.

Wij plaatsen Lara uitsluitend in een gezin waar al een andere hond aanwezig is, waar zij mee kan spelen en die een voorbeeld voor haar is.