Fritos

Hoogte Middel (35-55 cm) (45-50 cm)
Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland

Achtergrond: Fritos werd samen met zijn broertjes en zusjes gered toen zijn moeder overleed. Hij verblijft sindsdien in het asiel.

Karakter: Fritos is een sociale en rustige hond. Hij is erg vriendelijk maar ook nieuwsgierig en speels. Hij is slim en leert snel. Hij heeft zich goed aangepast aan het leven in het asiel en de vele honden die daar leven. Ook met mensen gaat hij goed om. Fritos kwam als hele jonge pup in het asiel en dat is ook de enige omgeving die hij kent. Hij zal dus nog veel moeten leren over het wonen in een huis en moeten wennen aan verkeer. De verzorgers geven aan dat hij dat met de goede begeleiding zeker kan leren. Gegeven zijn achtergrond is ervaring met honden noodzakelijk.

De laatste twee foto's zijn puppyfoto's.