Diamond

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (45 50 cm)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst: Göcek, Turkije.De eigenaar van Diamond had persoonlijke problemen en besloot de hond naar het asiel te brengen.

Karakter: Diamond is een vrolijke hond met een vriendelijk en evenwichtig karakter. Ze houdt er van met alle soorten en maten honden te spelen. Ook is ze aanhankelijk naar mensen en houdt er van geknuffeld te worden. Diamond kan netjes aan de lijn lopen maar ze heeft de neiging in het begin wat te trekken. Na een poosje loopt ze netjes naast je. Mogelijk speelt dat niet in een situatie waarin een dagelijkse routine bestaat voor het uitlaten. Diamond zal een geweldige aanvulling zijn voor een familie.

U kunt geen aanvraag doen.