Jerry

Status Gereserveerd
Hoogte Klein (tot ca. 35 cm) (35 cm)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Herkomst:
Jerry is ongeveer drie jaar geleden, samen met een ander hondje, gedumpt bij een sportcomplex. Buurtgenoten hebben dagelijks schoon water en voedsel gebracht en zo hebben ze kunnen overleven. Onze contactpersoon in Napels heeft hem uit deze situatie gehaald en nu wordt hij samen met meerdere honden en katten opgevangen bij mensen thuis.

Jerry is een lief hondje dat heel graag aandacht en knuffels krijgt. Hij is lief voor kinderen en volwassenen. Hij gaat goed om met andere honden en katten.

We zoeken voor Jerry een lieve familie die tijd en ruimte heeft om hem de aandacht en verzorging te geven waaraan hij zoveel behoefte heeft.

Jerry is gevaccineerd en getest door een dierenarts. Hij weegt 11 kilo.

U kunt geen aanvraag doen.