Ben

Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (55 cm)
Locatie Nederland (Vleuten)

Ben is samen met zijn broer gevonden in het najaar van 2017.
De broers leefden op straat. Omdat er veel honden in die wijk werden vergiftigd zijn Ben en zijn broer samen opgepakt door een dierenbeschermer die zelf voor deze honden zorgde.

In de zomer van 2019 is Ben in Nederland geadopteerd door een echtpaar. Onlangs hebben zij AAI benaderd met het verzoek om voor Ben een ander baasje te zoeken. Ben verblijft dagelijks op een groot omheind terrein waar zijn baasjes werken. Helaas kan Ben de laatste tijd minder goed omgaan met die vrijheid, hij begint wat beschermend te worden naar bezoekers.

Ben is een geweldige hond voor zijn baasjes, trouw, vriendelijk en grappig op zijn tijd.

Hij heeft geleerd om naast de fiets mee te lopen wat hij fantastisch vindt.

Ben heeft een goede neus voor 'wild' en kan niet los van de lijn lopen, dit moet getraind worden.

Wij zoeken ervaren baasjes die voldoende tijd en energie hebben en Ben een fijn leven kunnen geven.