Ben

Ras Labrador kruising
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (57 cm)
Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Herkomst:
Kefalonia, Griekenland
Ben is een gecastreerde reu van ca. 1,5 jaar oud, 57 cm hoog
Hij is samen met zijn broer Bill (staat ook op de website) gevonden in het najaar van 2017 in een dorpje in Oost Kefalonia. Ze leefden daar op straat. Omdat er veel honden daar werden vergiftigd zijn ze samen opgepakt door een dierenbeschermer en zijn ze naar een opvang gebracht. Ben is vanaf zijn geboorte samen met zijn broer geweest.

Ben is een actieve en enthousiaste hond. Hij is aanhankelijk naar mensen toe. Hij reageert goed op andere honden, hoewel hij soms dominant kan reageren op een andere reu. Het is niet bekend hoe hij op katten reageert.
Ben kan mee in de auto, maar het beste is om hem dan achter in een afgesloten ruimte te zetten omdat hij anders op de voor stoel wil zitten.