Sara

Status Geadopteerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (ca. 55 cm)
Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Sara (zwarte halsband) werd samen met haar zusje Sally (ook op de AAI-website) gevonden langs een weg in een dorpje. Waarschijnlijk zijn zij daar achtergelaten.

Sara heeft een zacht karakter en ze heeft oren als een konijn... Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ook loopt ze vrolijk met je mee.

Sara is wat introverter dan haar zusje Sally. Sara vindt het ondanks haar grootte heerlijk om op schoot te zitten.

Ze speelt graag met de andere honden in de opvang. Drukke puppies vindt Sara niet zo leuk, dan loopt ze weg.

Een Nederlandse vrijwilligster heeft de zusjes meegenomen naar een stadje in de omgeving van de opvang en hoewel ze moesten wennen aan alles lagen ze toch rustig naast haar op het terras.

Ze vindt een wandeling maken erg leuk. Toen ze weer terug keerde naar de opvang was ze het liefst buiten blijven wandelen met de vrijwilligster.

We zoeken een woonsituatie met een tuin voor haar en mensen die haar met geduld verder kunnen begeleiden.

Sara kan goed als enige hond in een gezin worden geplaatst. We zoeken voor haar een rustige situatie waarin ze voldoende aandacht krijgt. Ze zal wat meer tijd nodig hebben dan haar zusje om te wennen aan een nieuwe situatie.

U kunt geen aanvraag doen.