Carlos

Hoogte Middel (35-55 cm) (ca. 50 cm)
Leeftijd Volwassen (1 - 1,5 jaar)
Locatie Nederland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Carlos bedelde om eten en water bij een restaurant. Een dierenliefhebber zag dat hij werd weggejaagd door hem met stenen te bekogelen en heeft hem spontaan meegenomen.

Carlos heeft een heel plezierig karakter: hij houdt van mensen, kinderen, andere honden en zelfs van katten. Het is een speelse jonge hond die heel intelligent is en nog heel veel kan leren. Hij kent nu al een paar basiscommando’s.
Hij wacht netjes bij zijn bak tot hij zijn eten krijgt en reageert kalm als iemand iets uit zijn bek probeert te halen.

Carlos is een echt jachthondje: een heel zacht karakter, maar een enorme energie en behoefte aan beweging en buiten zijn. Hij is niet geschikt voor het leven in een woonwijk.

We zoeken voor Carlos mensen met heel veel tijd en energie om met hem te wandelen of te fietsen en een flink stuk goed omheind terrein rond hun huis.

Carlos weegt ongeveer 16 kilo.
Hij is gechipt, gecastreerd en heeft alle benodigde vaccinaties en bloedtests gehad en is door de dierenarts gezond verklaard.