Geef een hond met een verleden een toekomst!

Geschiedenis opvang Kefalonia

In 2011 werd er een asiel geopend in Argostoli en Madeline, een Engelse vrouw die op Kefalonia woont  ging daar helpen. Zij nam de hondjes die gewond, ziek of zwak waren mee naar huis om aan te sterken. Ze merkte toen dat veel puppy’s die in het asiel aankwamen daar ziek werden en dood gingen, dus toen besloot zij om de puppy’s bij haar thuis te gaan verzorgen.  

Nu jaren later heeft ze haar 100e hondje gered en is ze inmiddels zelf een non-profit organisatie gestart in Karavados, genaamd Stepping Stones. De reden waarom Madeline het Stepping Stones genoemd heeft is omdat Stepping Stones een tussenstop is. Madeline haar missie voor de hondjes is dat ze uiteindelijk doorstappen naar een “Forever huisje”.  

Helaas is Madeline plotseling overleden (2023). De andere vrijwilligers proberen nu nog een tehuis te vinden voor de honden die nog in de opvang verblijven waarbij hulp van bemiddelende organisaties gevraagd wordt..Stichting AAI heeft in het verleden financieel bijgedragen bij het opknappen van de opvang (zie hierna de website van Stepping Stones).

Madeline met haar dieren  

Stichting AAI helpt Madeline met het plaatsen van de hondjes in Nederland. Madeline heeft altijd voor de hondjes gezorgd met de fantastische hulp van haar man John. Helaas is John 1,5 jaar geleden op 82 jarige leeftijd overleden.   Vanwege de sluiting van de grenzen moeten deze twee nog even wachten op hun forever huisje   Madeline wilde doorgaan met de hondjes helpen want dat is haar passie in het leven! Dit is nu mede mogelijk omdat een aantal vrijwilligers uit Engeland en België die op het eiland wonen Madeline dagelijks helpen met het verzorgen van de hondjes. Ook haar kleindochter Elpida van 13 helpt regelmatig mee. Madeline is zelf 76 en staat dagelijks om 5.30 uur op om al te beginnen met het verzorgen van de hondjes. Ik ben een Nederlandse dierenliefhebber en help Madeline nu al weer  7 jaar. Ik  heb nog nooit zo'n lieve vrouw ontmoet met zo'n groot hart voor en verstand van  dieren!  Sinds kort beschikt Stepping Stones ook over een eigen website: http://youtu.be/p21PRosu8u8

Enly  ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram