Geef een hond met een verleden een toekomst!

AAI 25 jaar: oproep voor de ondeugendste hond

Datum : 16-11-2022

In het kader van "AAI 25 jaar" zijn we begonnen met acties om de AAI-honden in het zonnetje te zetten. De eerste drie oproepen hebben we al gehad, we zochten de 25 oudste AAI-honden, de 25 leukste foto’s van AAI-honden en de 25 grootste of kleinste AAI-honden. Denk je dat jouw hond ook tot de 25 oudste hoort (of hoorde als hij/zij inmiddels is overleden) en heb je nog geen mailtje met foto gestuurd? Heb je een bijzonder leuke foto van je hond? Of denk je dat jouw AAI-hond tot de grootste of kleinste AAI-honden hoort? Doe het dan alsnog en maak kans op een plekje in het jubileumboek.

De vierde en laatste oproep begint nu: wij zoeken de 25 meest ondeugende AAI honden. Heb jij een deugniet? Stuur dan een foto van je hond en een kort verhaal dat bij de foto hoort naar ons toe.Via mail verzenden aan: onneke@stichtingaai.nl met als onderwerp: "jubileum AAI oudste hond", "jubileum AAI leukste hond", "jubileum AAI kleinste of grootste hond" of "jubileum AAI ondeugendste hond".

Vanaf half december gaan we aan het jubileumboek beginnen, dus 19 december a.s. is de deadline voor inzendingen. We hebben al vele reacties gehad. Hopelijk volgen er nog meer oude, leuke, kleine, grote en ondeugende honden. Het wordt een mooi jubileumboek, een eerbetoon aan onze AAI-honden!

DANK JULLIE WEL!
 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram